söndag 21 oktober 2007

With all the demons I possess

jag är ganska trött på att bry mig
det finns vissa som man pratar med, vissa väldigt sällan, vissa relativt ofta, kan prata om nästan allt, men dom bryr sig inte, det verkar inte så i alla fall, frågar man hur det är och dom säger att det är sådär, och sen frågar dom tillbaka och man säger samma sak, så förväntar dom sig att man skall fråga "har det hänt nått?", förklarar dom då vad som har hänt så mår dom lite bättre för att dom vet att jag bryr mig, och dom vet redan innan att jag kommer att fråga om det har hänt nått, sen när man pratat fördigt om det så kanske man förväntar sig att personen skall fråga tillbaka, för att den bryr sig och vill veta, men nee,
det här låter säkert skit patetiskt! men skit samma, så trött på att fråga, trött på människor som frågar hur det är, och räknar med svaret "det är bra" bara för att dom inte orkar höra ens jävla gnäll om hur jobbigt man har det hemma eller om hur mycket det totalt skiter sig i skolan, allt på samma gång så att man nästan inte orkar leva med sig själv.
så trött på folk "som bryr sig" men igentligen inte bryr sig ett jävla dugg. varför fråga om man inte väntar sig ett ärligt svar? utan förväntar sig något ytligt tillbaka. Fråga inte om du inte bryr dig, prata inte med mig om du inte bryr dig.
vissa av er kanske bryr er, men ni visar det på ett ganska konstigt sätt får jag ju säga.

"eftersom att det blivit en så ytlig fråga så vet man inte om folket bryr sig eller bara kör en artighets fråga?"

Sara (princess): jag vet att du bryr dig, tack! det känns som om du är den enda som gör det, och det älskar jag dig otroligt mycket för! förlåt för att jag inte hör av mig när jag behöver dig som mest, men det är svårt att vänja sig vid nått som man inte är van vid =/ även fast det bådar gott...
Du är världens bästa vän, förstå det, även fast det kanske inte verkar så alla stunder, så är det sant, du är världens bästa (L)

1 kommentar:

Anonym sa...

<3
<3
<3
Jagharingaordförhurgladjagär
<3
<3
<3