lördag 29 december 2007

Happy new year!!



Dessa två berlocker fick jag av snutten i julklapp ^^ så nu sitter dom jätte fint på mitt armband med ett hjärta i mitten =)
Fick massa fina saker, har glömt det mesta, hehe, men jag blev nöjd som fan i alla fall =D

Snart är det nyår ^^ skall hem till mys pys och käka tre rätters middag med henne, syster, hanna, carro och emelie ^^ sen kommer snutten och martin =D då blir det av till solängen för att kolla in fyrverkerierna och skåla in 2008 som kommer att bli det bästa året på as länga hoppas både jag och syrran på ;) ^^ kommer bli grymt!

Puss!<3>

onsdag 5 december 2007

Im in love, and it feels great!

Vad för ord jag än finner så kan de inte beskriva vad jag känner på andra sätt än med vanliga gamla klyshor som att jag trodde aldrig ”det här” var så här förunderligt skimrande smärtsamt vackert och att samma glödande känsla böljar över mig, genom mig, under mig igen och igen men att jag ändå sedan länge är upplöst i ett befinnande där kärleksruset regerar även om det var för 3 veckor sedan kom att infinna sig.

Förälskad – Ja!
Så mäktiga känslor som jag aldrig haft möte med innan växer och frodas i hjärtat, i själen, i kroppen som i varenda del av mig.

Lycklig – Ja!
Ville jag inte känna mer för honom, önska mer av honom önska honom så innerligt mycket så mest hela tiden så är denna lycka tillräcklig. Just önskar för alltid och alltid. Det försvårar njutandet av stunden men kan inte förstöra. Lycklig!

Orolig – Ja!
Rädd till döds men så mer levande än någonsin.

Thobias Hamrén<3